Ce este pontaj online?

Ce facem?

PontajOnline este o aplicație web care contorizează timpul lucrat.

Îi pune pe utilizatori/angajaţi să işi introducă singuri timpii în care au lucrat şi îi ofera manager-ului un raport instant la ce şi cât s-a lucrat.

Marea majoritate a firmelor sau instituțiilor încă folosesc acea "infamă" foaie de prezență care, deși își are rolul ei, forțează pe cei din management sau contabilitate să centralizeze manual toate datele.

Timpurile s-au schimbat și vrem să știm în orice clipă cine și la ce a lucrat. Nu putem face asta fără un sistem informatic care să ofere aceste facilitați. PontajOnline a apărut tocmai din "exasperarea" de a face manual ceva ce acum e asa de ușor cu PontajOnline.

De ce PontajOnline?

Primele 30 zile gratuit

PontajOnline este oferit gratuit pentru primele 30 de zile pentru ca să puteți să îl testați toate facilitățile și să vedeți dacă vi se potrivește. Dacă nu este ceea ce doriți pur și simplu încetați a-l mai folosi.
În aceasta perioada beneficiați de suportul activ din partea noastră la fel ca orice client.
Ne puteți suna pentru orice intrebari, probleme sau sugestii.

Export date în format Excel

Știm ca odată ce ați exportat un raport veți dori poate sa îl folosiți pentru ca adăuga noi coloane sau funcții. De aceea orice informație din PontajOnline poate fi exportata într-un format compatibil Excel.
Asta înseamna ca nu sunteți blocați în sistemul nostru și puteți în orice moment sa va alegeți alt sistem informatic de pontaj unde va puteți importa datele.

Monitorizează timpul lucrat

PontajOnline este un program online care contorizează timpul lucrat.

Mare diferența faţa de alte sisteme de pontaj este ca în PontajOnline nu se monitorizează timpi fictivi, de genul "Toată firma a lucrat de la 9 la 5 de pe 1 pe 31 deci hai să facem niște foi de pontaj care să dea bine."
Asta înseamnă ca fiecare angajat își va introduce singur timpul lucrat, la minut.

Altă diferență este că nimeni nu poate modifica un pontaj fara ca asta să se vadă în sistem. Astfel că oricărui manager îi va fi uşor să urmărească modificările.

Asta înseamnă ca oricine dintr-o firmă este responsabil pentru pontajele introduse.

Ce este PontajOnline ?

PontajOnline este varianta modernă de foilor clasice de pontaj/prezență.

Este perfectă pentru orice firmă în care oamenii știu să folosească un calculator.

Pentru firmele care au încă nevoie de clasicele foi de pontaj, avem o veste bună: PontajOnline poate exporta datele într-un format similar unei foi clasice de prezență.

Copyright ©2009-2017 PontajOnline. Toate drepturile rezervate